Няколко етапа за избора на апратемнт в Град София

В случай, че в момента сте етап да закупите жилище в София, пред вас са на лице стъпки, които ще бъдат едновременно приятни, но така също ще отнемат от нашето време.

Приятно е е, тъй като избирате къде точно ще се преместите, а това като цяло се свързва с положителна промяна, ново начало, със сигурност чисто нов начин на живот. Не е лесно да се набележат голям брой апартементи,от от които е нужно да намалите бройката до не много, а точно след този етап, е добре да обходите абсолютно всеки един от израбните апаратемнти в София. Това е първата стъпка при намирането на чисто ново жилище за живот в София.
Определено ще бъде доста по-лесно да преминете до мига, в който ще бъдете готови да изберете жилище, ако знаете всяка с всяка една стъпка. Ето седем елементарни полезни стъпки как точно да направите избор за жилище в Град София:

 1. Спрете се на район
  Първата стъпка е да подберете местност където смятате, че искате да започнете да живеете. Районът показва и е главния фактор при търсенето. В крайна сметка не е възжмото да разгледате всички апартаменти, в квартала в който желаете да започнете нов живот. Избирането на местоположение се ръководи от това къде точно се намира работата ви и на вашата половинка. Дали в този квартал има наистина добри училища и детски градини за децата ви. Не на последно място е важно дали разполага с Метро.
  2.Изберете как наистина трябва да изграден вашия апартамент
  Какъв тип жилищна сграда бихте желали? Сграда,в която имате възможност да достигнете използвайки обикновенни стълби (на по-ниските етажи) или апартамент с асансьор и сграда на висок етаж?
  Наистина ли никаква нужда от място за паркиране? Научете реално дали парко мястото е в цената на имото и ако не е така, дали е на лице и какво струва.
  Малко след това се замислете за това, от което вие имате нужда точно да се намира близо до апартамента, без значение дали такива са хранителни магазини, обществен транспорт, паркове за деца, университети, места за разходка на кучета, ресторанти за бързо хранене, магистрали или нещо друго. Вземете решение точно колко време от деня ще е нужно да пътувате.
  Вие сами несъмнено така ще желаете да определите размера на апартамента, колко кв.м. да има площ.
 2. Определете какво можете да отделите като пари за него
  Едно е да знаете какво искате, но дали можете да си го позволите?
  Съществуват няколко прости насоки, и те ще ви бъдат полезни да определиш реалният приход за покупка на жилище в град София. Едното препоръчва да заделите педесет процента от приходите си за жилището з, като главни разходи, gsm, застрахователни полици, комунални услуги и храненето, двайсет% процента за заема за партамента, спестявания и за инвестиране и 30% за ежедневни разходи за неща именно като екскурзии, кино, купуванеи молове.
 3. Създайте много бързо търсене по критерии из пазара за имоти
  Сега е време да научите какво реално е на разположение, къде е и колко му е цената. За целта може да влезете в уеб страница на Агенция, като този сайт ka5.bg за даване под наем или потърсете незабавно уебсайтове за онлайн имоти. Направете точен списък на апартаменти и студия, и те да отговарят на всичко от твоите изисквания.
 4. Извършете бърза проверка на всичко до тук
  Сега сте наясно точно какво искате. Плюс това безсъмнение вече сте изготвили и сметка на семейните разходи.
 5. Разгледайте отзивите
  Хубаво е да посещавате единствено и само апартаменти, които си заслужават вашето време, ето защо направете онлайн проверка на изображения на абсолютно всички потенциални имоти в списъка ви. Този процес може да ви помогне за да извадиш тези които са занемарени или се намират на шумно място.
 6. Прегледайте набелязаните от теб имоти в София
  Направихте домашната си работа, и сега е време да посетите финалистите във вашия списък апартаменти. Щом го направите, преценете как се чувствате, когато влезете в такъв имот.Това означава, че ти е приятно, когато се разхождате по агента,продавача трябва да изглежда приятелски настроен. Трябва да си представите в главата, че живеете в точно този апартамент в София.