Бихте ли могли да анализирате съновиденията със съдействието на съновник?

horoscope

Сънищата за гадаене е необходимо да бъдат отделяни. В случай, че съновидението ви е смутно, случва се като на филм и вие сами не участвате в този „сценарий” – такъв сън е безполезен. Сънят, върху който е препоръчително да се фокусирате, следва да направи диря във вашето съзнание. Може би няма да можете си спомните пълния сценарий, а само и единствено подбрани негови части. Действително и най-малкия детайл или частица от съня трябва да остави личния си следа в душата ви. 

Препоръка за тълкуване на сънищата: Предимно сънят, който е преизпълнен със страст и не ви дава мира, е в състояние да ви ръководи. Пророческият сън носи характерна прочуствена украска, като не е в състояние да се изрази със слова. 

Не избързвайте да разтваряте книгата за разгадаване на сънища. Наистина набързо се гадаят случки, като са украсени емоционално и имат контакт с реални чувства на хората. Реалните и големи осезания са светлините по булеварда на живота ни. 

Осъществимо е сънуваното от нас да се превърне в съставна част от действителния живот. Всяка нощ всеки един има сън, но в повечето случаи, неминуемо след събуждане, не се сещаме за нищо. Правилното тълкуване на съня е изкуство. Трябва да успеете от огромното количество сънувано да прецедите съдържание. 

Рядко в съновиденията ни присъстват цветове, миризми, звуци и вкусови усещания. Появата им в съня на всеки човек е от огромно значение и в много случаи внася светлина за бъдещи събития. 

Създайте дневник на вашите сънища. Хубаво селектирайте именно тези компоненти, където са надеждни за гадаене. Потърсете в книгата за гадаене на сънища подходящият знак, който се отнася до действителен обект, предмет на вашите съновидения. И съвсем спокойно следвайте правилата, коректни за всяка една творческа дейност. 

Потенциални примери от книгата за тълкуване на сънища: гориста местност – неспокойствие; планинска верига – затруднение; мъгла – неизвестност; ято птици – гости;…

Не възприемайте съня напълно. Сънищата са лишени от здрав разум, последователност и логика. Логичността на изкуството драстично се различава от логиката на истинския живот. Разбира се това, което сънуваме, е игра на нашето подсъзнание. Нашето подсъзнание е ограбено от здрав смисъл и логика.